Fiesta Catapista in de Vooruit


Datum: 
Vrij, 24/02/2012 - 20:00 - Zat, 25/02/2012 - 05:00

Dit jaar strijkt het benefietfeest voor CATAPA neer in de Balzaal van de Vooruit!

Kom ook dit jaar jullie beste moves tentoon spreiden ter ondersteuning van onze dagelijkse werking en onze projecten in binnen- en buitenland!

We bieden een totaalconcept aan en starten de avond al om 20u30 met een documentaire "El oro o la vida" over goudontginning in Guatemala, in het kader van ons DocuLatino festival. Meer info over deze film vind je hier.

Daarna garanderen we 100 % kans op zweten en shaken op de tonen van Bazaar d'Orient en Les Barbeaux (swingende kerels uit Frankrijk).

Afsluitend zorgen DJ Paquete en Radio Bambu ervoor dat de dansvloer in de Balzaal tot de vroege uurtjes zal gevuld blijven.

Tickets voor de hele avond kosten 8 euro in VVK en 10 euro aan de kassa. Een ticketje kopen kan vanaf begin februari bij het ticketbureau van de Vooruit (+0.5 euro admin.kost) of simpelweg door te reserveren via info@catapa.be

Helpende handen zoeken we altijd (zowel voor promo vooraf als op de avond zelf). Je kan hiervoor mailen naar stefanie.vanmechelen@catapa.be en zij geeft je een plaatsje op de shiftenlijst.

Zeg het voort, en tot dan!!!
(laat hier weten dat je komt)